Word lid Bestel gratis

Kinderen en jongeren

Astmakids.nl

Astmakids.nl is een interactieve website die inspeelt op de belevingswereld van kinderen en hen helpt om te gaan met hun astma. Ook is er een uitgebreid spreekbeurtpakket en zijn er filmpjes te bekijken. Meer informatie voor kinderen (en hun ouders) met astma www.astmakids.nl

De Cyberpoli: online informatieplaats voor jongeren met astma

Je kunt er chatten, informatie halen, vragen stellen aan een arts, diëtist of psycholoog en tips lezen op het forum. Verder kun je ook je vragen stellen aan een aantal ervaringsdeskundigen waaronder kinderen en jongeren, zij weten als geen ander wat het is om astma te hebben.
Ga naar www.cyberpoli.nl/astma en check it out!!

"IK HEB HET"

Met de supergave lespakket "ik heb het" maak je in een handomdraai een werkstuk of presentatie over astma. Wil je met astma leren omgaan of wil je graag dat andere mensen begrijpen wat astma is en wat astma betekent in jouw dagelijks leven? Dan is een werkstuk of presentatie over astma dé manier om dat voor elkaar te krijgen!
Kijk op: https://www.youtube.com/user/astmakids en download het lespakket van de wesite!

Sportkamp voor kinderen met astma

Heeft u een kind met astma? Sporten verbetert de conditie van de longen en kan de astmaklachten verminderen. Daarom biedt Sportivun alle (kinderen van) leden van de Longfonds patiëntenvereniging een unieke kans om met 25% korting op sportkamp te gaan. Er kan worden gekozen uit multi-sport-, voetbal-, triathlon-, badminton-, schoonspring-, en tenniskamp!

Inschrijven

Op www.sportkampenvansportivun.nl/longfonds vindt u meer informatie en de mogelijkheid om te boeken. Houd uw ledenpas bij de hand! Heeft u vragen over deze actie of over de sportkampen? Neem contact op met Sportivun via telefoonnummer (035) 30 30 035.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.