Word lid Bestel gratis

Collecte

Longen zijn van levensbelang. Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. Elk jaar in het voorjaar is de jaarlijkse collecte van het Longfonds.

In deze week gaan 32.000 collectanten op pad. Met de opbrengst van de collecte komt onze wens voor de toekomst steeds dichterbij; iedereen gezonde longen! Zo werken wetenschappers nu aan een vaccin tegen astma. Het Longfonds financiert o.a. onderzoek waarmee je astma bij kinderen kunt voorkomen.

Collecte 2018

Van 14 tot en met 19 mei organiseert het Longfonds weer de landelijke collecte.

Wat kunt u doen?

Elk jaar gaan collectanten langs de deuren om geld in te zamelen voor het Longfonds. Daarmee kunnen wij werken aan een betere toekomst voor mensen met een longziekte en misschien zelfs longziekten helemaal de wereld uit helpen. Help mee en meld u aan als collectecoördinator of collectant. Of bel (033) 434 12 87 of via mail op collecte@longfonds.nl.

Doet u mee?

Samen strijden voor schone lucht en gezonde longen: dat kan overal, ook bij u in de buurt. Of dat nu een uur per maand is of een dag per week. Iedere bijdrage helpt om samen verder te komen. 
Word vrijwilliger  https://www.longfonds.nl/help-mee/help-met-tijd/vrijwilliger-worden)

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het rayon via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.